Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Wat is een Energetisch Morfologische Bloedtest?

Een Energetisch Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens opgestuurd naar een laboratorium en onderzocht. De testmethode is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek, maar geeft naast reguliere bloedwaardes inzicht in complementaire waardes zoals de optimale waarden van vitamines en mineralen en eventuele tekorten.

EMB rapportage

Maar er wordt ook gekeken naar leverbelasting, darm belasting, parasietbelasting, toxische, virale en bacteriële belasting en naar intoleranties voor veel voorkomende voedingsmiddelen.
De meerwaarde van deze onderzoeksmethode blijkt uit de resultaten die mensen ervaren na het opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en kunnen worden aangevuld met algemene voedings- en leefstijladviezen.

Waarom een Energetisch Morfologische Bloedtest?

Ons bloed stroomt dagelijks 7000 keer door onze bloedvaten en vervoert voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen van en naar alle cellen in ons lichaam. Ons bloed bevat ontzettend veel waardevolle informatie. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen o.a. bloedarmoede, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter nog meer informatie worden gehaald. De uitslag van de Energetisch Morfologische Bloedtest geeft veel waardevolle informatie over voedingstekorten en verstoringen in het lichaam én adviezen m.b.t. behandeling d.m.v. supplementen.

Voor wie is deze test bedoeld?

Deze test is bedoeld voor iedereen die (chronische) gezondheidsklachten ervaart en inzicht wil krijgen in de toestand van zijn/haar lichaam. De uitslag van de test geeft aan waar de prioriteit van behandeling zou kunnen liggen om d.m.v. een effectieve behandeling mede d.m.v. supplementen optimale gezondheidswinst te behalen.
Maar ook voor mensen die geen (gezondheids)klachten ervaren kan de test inzicht geven in mogelijke verstoringen/tekorten die op termijn tot ziekte kunnen leiden.

Hoe gaat een en ander in z’n werk?

Je kunt voor een Energetisch Morfologische Bloedtest een afspraak maken bij VoedingRijk Eindhoven. De eerste afspraak duurt ongeveer een uur en bevat naast een intake ook een bloedafname, waarbij met behulp van een prikpen enkele druppels bloed uit een vingertop worden gehaald. Het bloed wordt verstuurd naar een laboratorium voor onderzoek. Na ongeveer drie tot vier weken wordt er een vervolgafspraak van een uur ingepland waarin de testresultaten worden teruggekoppeld en behandeladviezen worden besproken.
De kosten voor de intake, bloedafname, laboratoriumonderzoek en terugkoppeling van de test bedragen € 245,-. De aanschaf van eventuele supplementen is hierbij niet inbegrepen.

Voor het maken van een afspraak, neem telefonisch contact op of klik hier.