Over mij

Mijn missie is om het leven van mensen een beetje mooier te maken door hun bewust te maken van het belang van gezonde voeding en een gezonde leefstijl en hun te begeleiden naar een leven met meer energie en minder (gezondheids)klachten.

Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur

Ik heb een opleiding tot orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur gevolgd bij de Stichting Ortho Health Foundation. Ik ben er van overtuigd dat de eerste stap naar een optimale gezondheid een gezond voedingspatroon is met de juiste combinatie en hoeveelheden van koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarnaast is het belangrijk om mogelijke tekorten aan vitamines en mineralen aan te vullen. Deze tekorten zijn vaak door de jaren heen ontstaan en lang onopgemerkt gebleven totdat ze zich uiten in tal van gezondheidsklachten.

Coach

Het coachen van mensen naar het bereiken van persoonlijke en werkgerelateerde doelen is de rode draad in mijn werkzame leven. Jaren geleden heb ik de opleiding tot NLP-coach gevolgd en de technieken uit die opleiding gebruik ik nog dagelijks. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding tot professioneel coach afgerond en heb ik tegelijkertijd de opleiding tot Certified Sugarchallenge Coach afgerond, een opleiding waarin mijn passie voor coachen en gezonde voeding samenkwamen.

Naast het werk in mijn eigen praktijk, werk ik als (loopbaan)coach bij Fontys Hogescholen en coach ik mensen met vragen op het gebied van werkdruk en werkgeluk, werk-privé balans, vitaliteit, het herkennen en inzetten van talenten en andere loopbaanvragen.

Mijn doel is om mensen verder op weg te helpen in hun zoektocht of in hun worsteling en samen te onderzoeken wat daar voor nodig is. Daarbij betrek ik alle onderdelen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. Mijn coachingstrajecten zijn nooit standaard maar wel standaard met een hoge betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen op mijn vakgebied en ga regelmatig naar lezingen of volg workshops en seminars.

Ik ben getrouwd met Erwin en wij wonen samen met onze zonen Ruben en David in Eindhoven.