VoedingRijk Vitaal

is het programma voor organisaties en medewerkers.

Het bestaat uit coachingprogramma’s voor individuele medewerkers met als doel een gezonder en gelukkiger (werk)leven.

Het programma is bedoeld voor medewerkers die op zoek zijn naar:

  • het vergroten van hun vitaliteit
  • meer energie en minder stress
  • een goede werk/privé balans
  • meer veerkracht
  • meer zelfvertrouwen
  • het ontdekken van hun passie en talenten
  • en deze kunnen inzetten in hun werk

Daarnaast bestaat het programma uit workshops en lezingen gericht op bewustwording en gedragsverandering ten aanzien van voeding en leefstijl, stressreductie, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

Individueel coachtraject

Ieder mens is anders en voor iedereen betekent meer vitaliteit, gezondheid of (werk)geluk iets anders. Daarom is elk coachtraject anders, maar het begint altijd met een uitgebreide intake, waarin ik samen met de medewerker de coachvraag onderzoek: wat is het doel/wat wil je bereiken, waar sta je nu en wat heb je nodig of wat weerhoudt je om daar te komen. Ik betrek hierbij alle gebieden die een rol kunnen spelen bij de coachvraag én bij de oplossing. Tijdens de intake bespreken we hoe het vervolgtraject eruit gaat zien. Ik maak gebruik van testen, vragenlijsten en opdrachten als onderdeel van het coachtraject.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

Lezingen en workshops

Om medewerkers bewust te maken van een gezonde leefstijl om zo hun vitaliteit te vergroten, geef ik lezingen over onderwerpen die te maken hebben met enkele van dé ziekmakers van deze tijd, namelijk ongezonde voeding en (te veel) stress. De lezingen kunnen bij jullie eigen organisatie gegeven worden of op een locatie naar jullie keuze, bijvoorbeeld tijdens een teamdag of bijeenkomst.

Daarnaast geef ik workshops en cursussen voor kleine groepen medewerkers over bovengenoemde onderwerpen maar ook over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling en loopbaan, waarbij – naast bewustwording – het zelf in actie komen (gedragsverandering) doel van de workshop is. Ook de workshops kunnen intern gegeven worden.

Voor meer informatie over de lezingen of workshops, klik hier.